Nu ik met KOST gestopt ben, ben ik weer lekker veel aan het koken. Thuis. In mijn eigen fijne keukentje. Ik mis het runnen van het restaurant niet. Wel mis ik het om geweldig eten met mensen te delen. Dus heb ik deze website omgetoverd tot een blog. Ik ga gewoon schrijven over mijn favoriete eten en mijn favoriete gerechten. Want naast eten houd ik ook erg van schrijven. En ja, ik geef komende tijd ook de geheimen van de KOST gerechten prijs. De eerste in de rij wordt het gerecht voor de linzensoep! Ik heb de foto’s al gemaakt en het recept uitgetypt, dus vanavond of morgen verschijnt dit recept online.
Verder ga ik de komende tijd gewoon schrijven over eten. Over de gerechten die ik maak. Zelfbedachte recepten en mijn favoriete recepten van blogs en kookboeken (mét bronvermelding uiteraard). Over uit eten gaan. In Zwolle en daarbuiten. En aangezien ik vegetarisch eet zullen vrijwel alle recepten zonder vlees en vis zijn 🙂
Jaaaaa, leuk!! Kan ik ook meegenieten van je kookkunsten 😀