KOST stopt per 2016

KOST zal per 2016 te stoppen. Eigenaresse Lisa Koster licht haar keuze toe: “Ik heb besloten om per 2016 te stoppen met KOST. De redenen hiervoor zijn dat ik er zelf te weinig plezier aan beleef ten opzichte van de hoeveelheid tijd en energie die het mij vergt. Ook is het concept “gezond fastfood” dat ik oorspronkelijk voor KOST had onvoldoende uit de verf gekomen. Ik mag zeker niet klagen over hoe het met KOST gaat na een jaar: enthousiaste reacties, een tof team en we draaien quitte. Het was dan ook geen makkelijke beslissing, maar toch weet ik nu ook dat KOST niet hetgeen is waar ik de komende jaren mee verder wil. Het is dus tijd om te stoppen.
Ik heb geen moment spijt gehad dat ik aan KOST ben begonnen, het was een avontuur en ik heb veel geleerd. Maar het voelt voor mij ook als een enorme opluchting nu ik de keuze gemaakt heb om te stoppen. Mochten jullie nog vragen hebben over mijn besluit, stuur mij een mailtje via info@lisakoster.nl”

In 2015 kan je nog bij KOST terecht op woensdag t/m zaterdag tussen 16.30 en 20.00 uur. Feestdagen, kerst- en oudejaarsavond zijn wij gesloten.

Blauwdruck. gemaakt in Zwolle blijft uiteraard gewoon bestaan en is bovendien op zoek naar een nieuwe horeca-ondernemer die het restaurant/eetcafé en de keuken wil huren. Uiteraard kan je hier helemaal je eigen concept op los laten.

2 gedachten over “KOST stopt per 2016”

  1. Jammer! Maar ja, wij hadden je ook maar net ontdekt (1x zalig gegeten) dus van ons heeft de kassa niet genoeg gerinkeld. Maar: jammer!

    Freek

  2. Vandaag dacht ik: “Ik ga weer eens voor de fast food service van Kost”…. helaas kwam ik er achter dat jullie dus zijn gestopt. In 2015 een paar keer gebruik gemaakt van jullie heerlijke gezonde maaltijden. Het was een verrijking voor het aanbod in Zwolle in 2015, dank voor jullie avontuur en ik zal jullie missen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.