Over KOST

KOST is een blog van Lisa Koster. Voordat KOST een blog was, was het een restaurant. Voor vragen aan Lisa kan je mailen naar info@kostfood.nl

Onderstaande tekst stamt nog uit de restauranttijd. Die pas ik aan als ik wat meer weet over de vorm die deze blog gaat krijgen 🙂

KOST maakt gezonde fastfood, door ons met tijd en zorg bereid. Bij KOST ontdek je de lekkerste soepen, salades en stoven uit de hele wereld: Culinaire pareltjes die wij bereiden met heerlijke, gezonde ingrediënten. KOST kookt bovendien echt lekker eten: wij gebruiken namelijk geen kunstmatige toevoegingen in ons eten.

KOST is geboren uit het besef dat steeds meer mensen graag lekker en gezond eten, maar geen tijd hebben om te koken. Daarom kookt KOST, terwijl jij aan het werkt bent, voor je kinderen zorgt of gewoon eens even wat tijd voor jezelf neemt. Laat je eten thuis bezorgen, haal het af of schuif bij ons aan tafel. Waar je je KOST ook eet: geniet ervan!

KOST gelooft dat goed eten een verschil kan maken: Op persoonlijk vlak: Van lekker eten word je blij en van gezond eten wordt je lichaam fit. En op mondiale schaal: door te kiezen voor pure eerlijke producten dragen we bij aan een beter milieu.

KOST

  • Soepen, salades en stoven uit de hele wereld
  • Gezond: alleen natuurlijke producten en veel groenten
  • Snel: Wij besteden veel tijd aan het bereiden van onze gerechten, maar jij hebt onze gerechten snel op je bord!
  • Afhalen of ter plekke opeten
  • Betaalbaar: lekker, gezond eten voor de prijs van pizza’s en chinees

 

KOST-gezonde-fastfood-zwolle.jpg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.